Организираните фенове на ЦСКА от фенклуба “Сектор Г излязоха с позиция

...
Организираните фенове на ЦСКА от фенклуба “Сектор Г излязоха с позиция
Коментари Харесай

Сектор Г: Търпението ни за така желаната реконструкция на нашия дом е изчерпано

Организираните почитатели на ЦСКА от фенклуба “Сектор Г ” излязоха с позиция в формалната си страница във “Фейсбук ” по отношение на отлагането на реконструирането на стадион “Българска войска ”. 

" Армейци, 

С оглед събитията от последните 24 часа бихме желали да обявим няколко неща. На първо място търпението на всички ни по отношение на по този начин мечтаната реорганизация на нашия дом е тотално изчерпано. Прекалено дълго позволихме на всевъзможни знайни и незнайни човеци да " мътят водата " и да пречат на половин България да сбъдне една от най-съкровените си фантазии. 

В петък след мача с " Арда " ще се насочим към Орлов мост. В последно време в региона на София е много прохладно, тъй че не можем да предвидим накъде ще ни задуха вятъра по-късно - ще бъде решено и оповестено от нас по време на самата футболна среща. 

Призоваваме всеки един, който обича ЦСКА и милее за добруването на обичания си клуб да участва в петък или на стадиона, или в случай че не може - по-късно в 18.30 ч. на Орлов мост. 

Предупреждаваме и всички забъркани и виновни лица по веригата - това е единствено началото. Няма да спрем и няма да се откажем до момента в който фантазията ни не стане факт. А който дълготрайно и по лично предпочитание си играе с огъня има огромна възможност най-после и да се опари... "  

САМО ЦСКА!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР